2018 Erkek Şapka Modelleri

Şapka yaz ve kış demeden kadın ve erkeklerin ortak kullandıkları ürünlerden bir tanesidir. 2018 erkek şapka modelleri arasında elbette ki en dikkat çekici ürünler kepler oluyor. Kot detaylı ve işlemeli şapkalar erkekler için ideal ürünler arasında yer alırken bunun yanı sıra baskı detayları ile birçok ürün de sizlerin tercihi olarak yer alıyor. Erkek şapka modelleri arasında dikkat çeken ürünler arasında fileli ve eskitme detayları yer alırken aynı zamanda zımba detaylı ürünler de bulunuyor. Bunun dışında kep tasarımları dışında erkeklerin tercih edeceği desenli hasır şapkalar da son derece kullanışlı. Kastro model denilen yazlık keten şapkalar küçük gölgelikleri ile erkeklerin tercihi haline geliyor. Terlemeye karşı önleyici özelliği ile bilinen fileli şapkalarda yeni sezonda askeri görünümde erkeklerin tercihi olabilir.

Kış aylarında spor yapan ve koşu seven erkekler için bere şeklinde ürünler de bu sezonun dikkat çekici ürünleri arasında yer alırken yazlık şapka tasarımlarında zımbalı ve Kastro model yazlık şapka tasarımları en çok tercih edilen ürünlerden bir tanesi oluyor. Fötr şapkalar yine bu sezon hasır ve ketenden oluşan kumaşlar ile erkeklerin yazlık tercihleri arasında ön plana çıkıyor.

2018 Kış Erkek Şapka Modelleri

2018 yılında en dikkat çekici erkek şapkaları arasında fötr şapkalar ve kepler yer alırken kış ayları için en ideal ürünler elbette ki bereler oluyor. Bereler de alın kısmı lastikten örülmüş arkası uzun birçok bere modeli erkeklerin tercihinde sunuluyor. Bu sezon dikkatleri çeken tasarımlar arasında birbirinden güzel renk tonları kullanılmış ve erkeklerin daha yoğun bir şekilde ilgilerini çekmeyi başarmış.

Kış ayları için de kürkten vazgeçemeyenler için kareli ve süet kumaşlardan oluşturulan fötr şapkalar oldukça dikkat çekici aynı zamanda köşeli tasarımlar ve kareli kalın kumaştan elde edilmiş kep şapkalar yine kış aylarında da şapkanızın şıklığından vazgeçemeyen erkeklerin tercihi haline geliyor. Erkek modasında birbirinden özel tasarımlar ve birbirinden güzel kombinler için siz de şapkalarınızla farkınızı yansıtabilir ve farklı kombinlere imza atabilirsiniz. Tarzınıza uygun hiphop şapkalar ve Kastro modelde birçok seçenek sizlerin tercihi oluyor. Kasket şapkalar da bu sezon genç ve orta yaş erkeklerin tercihi haline geliyor.

Sapka Trend

Share
Published by
Sapka Trend

Recent Posts

Yeni Bayan Hasır Şapkalar

Yeni Bayan Hasır Şapkalar Bayanları güzel gösteren en güzel aksesuarlardan biriside şapkalardır. Birçok şapka çeşidi…

6 sene ago

2018 Şapka Modelleri

2018 Şapka Modelleri Bayanların vazgeçilmez aksesuarı olan şapkalarda 2018 senesinde bir çok yeni  model mevcut.…

6 sene ago

2018 yazlık şapka modelleri

2018 yazlık şapka modelleri Yaz mevsimi renklerin cıvıl cıvıl oluğu ir mevsimdir. Yazın renklerine uyum…

6 sene ago

2018 Kışlık Şapka Modelleri

2018 Kışlık Şapka Modelleri Kış mevsimi yaklaşıyor. Kışlıklar çıktı mı?  Kışın o ayaz soğuğuna  sizi…

6 sene ago

Bebekler için Örgü Şapka modelleri

Bebekler için Örgü Şapka modelleri Sonbahar mevsimini gelmesiyle birlikte minik bebeklerinizi sıkı  sıkıya sardığınızı görür…

6 sene ago

Sokak Modası Şapka Modelleri

SOKAK MODASI ŞAPKA MODELLERİ Her geçen gün yenilikçi hareketler sergileyen günümüz modası ortaya koyduğu birbirinden…

6 sene ago