Yeni Nesil Şapka Modellerinde Son Nokta

Yeni Nesil Şapka Modellerinde Son Nokta

Gün geçtikçe yeni nesil şapka modelleri çıkmaktadır. Herkesin tarzına göre şapka modeli bulması zor değil. Yüzünüze uygun şapka takmak daha güzel olacaktır her zaman.


Tred veya moda diye de yüzünüze olmayan şapkaları kullanmayın. Boyunuz kısa ve siz büyük, geniş bir fötr şapka takarsanız bu sizi olduğunuzdan da kısa gösterecektir. Şapka seçimlerinde de ten renklerinize de dikkat etmeniz gerekir. Seçimleriniz doğru olmazsa sizi solgun gösterecektir. Bu modellerden yeni nesil şapka olarak kış aylarının modeli örgü bereler ön plandadır. Dolamalı örgü taşlı örgü vs olarak sıralayabilirim. Tutulan iki modelden aşağıda sizlere bahsedeceğim.

Örgü Şapka Modeli

Kış aylarının gözdesi olan örgü modeller hem gösterişli hem sıcacıktır. Erkeklerin de bu konuda şanslı olduğu söyleyebilirim. Bayanlara son moda şapkalar çıkartıldığı gibi erkeklere de çıkartılmıştır. Bu yıl örgü şapkalar sokak stilini ve şıklığını tamamlayacak. Bu şapkalar sayesinde soğuğu hissetmemeniz kesin. Örgü şapkanızın üzerinde ki boncuklar ve broşlar ne kadar sade hissetseniz de sizi farklı kılacaktır.

Bazı örgü modeller zarif ve nazik dururken bazıları tamamen asi punk-rock havası taşımaktadır. Bu nedenle tarzınıza uygun örgü şapka modeli bulmak çok kolay. Özelliklede bebekler ve çocuklar için kulaklı örgü şapkalar hayvanlı şapkalar oldukça tatlı bir görünüm sağlıyor. Ponponlu şapka modellerini de unutmamak lazım.

Fötr Şapka Modeli

Örgü şapkalar gibi günümüz de fötr şapka da çok sık kullanılan şapka modellerinden birisidir. Hepinizin bildiği Don Corleone stili fötr şapka modelini öne çıkarttığını söyleyebilirim. Fötr şapkalar her mevsim kullanıldığı için tren olmasına şaşırmamak gerek. Her geçen yıl farklı modellerle bize sunuluyor.

Bu yıl Gri, bordo, siyah renklerin yoğun olduğunu söyleyebiliriz. Fötr şapkaları genellikle desenli fular şeritler farklılık katmaktadır. Geçen yıllara nadiren bu yıl fötr şapkaların tepelerinin daha yüksek olması da gözden kaçmamaktadır. Örgü fötr şapkalar da yapmak mümkün. Dilediğiniz gibi süsleyebilir ve kombine edebilirsiniz.

SPKTRND

Share
Published by
SPKTRND

Recent Posts

Yeni Bayan Hasır Şapkalar

Yeni Bayan Hasır Şapkalar Bayanları güzel gösteren en güzel aksesuarlardan biriside şapkalardır. Birçok şapka çeşidi…

6 sene ago

2018 Şapka Modelleri

2018 Şapka Modelleri Bayanların vazgeçilmez aksesuarı olan şapkalarda 2018 senesinde bir çok yeni  model mevcut.…

6 sene ago

2018 yazlık şapka modelleri

2018 yazlık şapka modelleri Yaz mevsimi renklerin cıvıl cıvıl oluğu ir mevsimdir. Yazın renklerine uyum…

6 sene ago

2018 Kışlık Şapka Modelleri

2018 Kışlık Şapka Modelleri Kış mevsimi yaklaşıyor. Kışlıklar çıktı mı?  Kışın o ayaz soğuğuna  sizi…

6 sene ago

Bebekler için Örgü Şapka modelleri

Bebekler için Örgü Şapka modelleri Sonbahar mevsimini gelmesiyle birlikte minik bebeklerinizi sıkı  sıkıya sardığınızı görür…

6 sene ago

Sokak Modası Şapka Modelleri

SOKAK MODASI ŞAPKA MODELLERİ Her geçen gün yenilikçi hareketler sergileyen günümüz modası ortaya koyduğu birbirinden…

6 sene ago