2018 yazlık şapka modelleri

2018 yazlık şapka modelleri

Yaz mevsimi renklerin cıvıl cıvıl oluğu ir mevsimdir. Yazın renklerine uyum sağlayarak sizde modaya uyum sağlamanız mümkün 2018 yazlık şapka modelleri arasında birçok model göze çarpmaktadır. Şapka sizi olduğunuzda da güzel gösteren farklılık oluşturan ve bir hava veren aksesuar olmakla beraber  dikkat çekici özelliği vardır. Birbirinden farklı şapka modeli vardır ve her mevsime göre farklı takılabilir. 2018 yazlık şapka modelleri İ arasında en çok tercih edilen şapka hasır şapkalardır.

2018 yazlık şapka modelleri arasında en sık kullanılan ve tercih edilen şapka türü olan hasır şapkalar. Modanın her zaman en üstünde yer alan şapka türüdür. Hasır şapkalar yaz mevsimin gözbebeğidir. Aşırı sıcaktan dolayı terletmez ve rahatsız etmez. Hasır şapkaların kullanım alanları genel olarak tatil yerleridir. Deniz kenarı veya havuz başında kullanıma çok uygundur. Play elbisenizle harika şekilde kombin yapabilirsiniz. Veya hasır şapkanız, kot şortunuz ve sandalet(parmak arası terlik)  giyerek hem rahat bir kullanım hem  de harika bir  kombin yaparak modaya ayak uyum sağlayabilirsiniz. Hem güzel olmak hem de modaya ayak uydurmak bu kadar kolay. Keten şapkalar da 2018 yazlık şapka modelleri arasında en sık kullanılan şapka modellerindendir. Keten kumaş da çok kalın olmadığı için yazın rahatlıkla kullanılabilir. Bu kumaş türü terletme yapmayacağı gibi üzerinizde çok şık duracağından emin olabilirsiniz. Kot ve basic  t-shirt ve spor ayakkabı ile harika bir uyum yakalayabilirsiniz. 2018 yazlık şapka modellerinde karşılaştırma yapacak olursak hasır şapka 1 plan daha öndedir. Daha estetik ve spor tarzdadır. Genelde tatil beldesinde kullanılır. Keten şapkalar ise her alanda kullanılabilir. Ama her şeyle uyum yakalayamayabilirsiniz.

2018 yazlık şapka modellerini takip ederek sizlerde modaya ayak uydurabilirsiniz. Yazımızı bitirmeden şunu  söylemeden geçmeyelim; hasır şapkalar beyaz rengi ve kot rengini ,kot ürünlerini   çok sever ve bu şeyler ile harika bir uyum içindedirler. Şapka seçiminizde bu tarz giyim yaparsanız harika görüneceğinizden şüpheniz olması. 2018 yazlık şapka modelleri  yazımız ile modanın trendlerinden bahsetmiş olduk.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.