2017 – 2018 Kış Şapkaları

2017 – 2018 Kış Şapkaları

Hem modernliğin hem de şıklığın simgesi olan şapkalar kadınlar ve erkekler tarafından en çok tercih edilen aksesuarlar oluyor. Şapkalar hem aksesuar olarak hem de koruyucu giyim ürünleri olarak kullanılıyor. Kış aylarında kulakların ve başın soğuktan korunması için tercih edilen şapkalar artık birçok farklı model ve tarzda üretiliyor. 2017 – 2018 kış şapkaları görselliği ön planda olan, farklı tasarım özellikleri gösteren ve yüksek kumaş kalitesiyle üretilen modeller olarak karışımıza çıkıyor.

Her Beğeniye Uyacak Kış Şapka Modelleri

Tüm şapka modelleri aynı işlevselliği içerse de kişilerin zevkine ve beğenisine göre birçok farklı tarzlar içeriyor. Özellikle de son dönemlerde aksesuar, işleme ve taşlarla süslenmiş olan şapkalar bayanlar tarafından çokça tercih ediliyor. Baskılı, sade ve kasketler ise erkeklerin en çok tercih ettiği kışlık şapkalar oluyor. Kışlık şapkaların içerisinde kullanılan yünlü astarlar ise daha sıcak tutarken aynı zamanda oldukça şık bir görsellik de sağlıyor.

 

 

 

Şapkaların kaliteli ve terletmeyen, kaşındırmayan kumaşlardan üretilmesi, hava geçirgenliği olması ise son derece önemlidir. Gün içerisinde uzun süreler boyunca takılı olacak şapkalar asla kaşıntı yapmamalı ve sıkmamalıdır. Rahat bir kullanım özelliği göstermeli ve soğuktan koruma işlevini tam olarak yerine getirmelidir. 2017 kış şapkaları kulaklıklı modelleriyle hem bayanlar hem de erkekler tarafından tercih ediliyor. Özellikle de desenli, baskılı ve farklı renklerdeki kulaklıklı şapkalar hem kulaklık bölümleri açık hem de kapalı şekillerde kullanılabiliyor.

2018 Kış Şapkaları Özgün Tasarımlarla Karşınıza Çıkacak

Görsel açıdan kıyafetler ile uyumlu olacak şapkalar, kişilerin tarzını yansıtmada oldukça etkili oluyor ve herkes için kaliteli, şık ve özgün model seçeneklerini oluşturuyor. Şapka modelleri kasket biçiminde veya kep biçimindeki tarzlarıyla oldukça fazla tercih ediliyor. Tabi, bir de klasik modeller bu yıl ve önümüzdeki yıl oldukça fazla tercih edilecek.

Klasik modellere uygulanan özgün tasarımlar, renkler ve hareketli detaylar klasik ve modern sentezi bir görünüm ortaya çıkartıyor. 2018 kış şapkaları modellerinde hem bayan şapkalarında hem de erkek şapkalarında bu tür farklı tarz seçeneklerini bulmak ise oldukça kolay olacak.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.