2018 Yaz Şapka Modası Çok Renkli

 Şapka Modası günümüzde git gide önem kazanmaktadır. Tıpkı günlük giydiğimiz kıyafetler gibi şapkalar da adeta vazgeçilmez bir aksesuar olma yolunda ilerliyor. Haliyle şapka çeşitliliği de artmakta.

 Şapkalar yaz aylarında bizleri sıcaktan korurken aynı zamanda şık olmalıdırlar. Özellikle yurtdışında özel tasarlanan şapka modelleri belirli özelliklere sahiptir. Şapkalarda kullanılan kumaşlar yaz ayı ile uyumlu, nefes aldıran ve serin tutan nitelikte olmalıdır. Böylece şapkanızı yaz aylarında uzun süre kullanabilirsiniz. Aynı zamanda şapkaların leke tutmama özelliğinin olması gerekir.

Günlük aktivitelerimiz sırasında gerçekleşen terlemelere karşı dayanıklı ve kolay temizlenebilir kumaşlar şapkalarda kullanılmaktadır. Kolay bir şekilde yıkanan ve silinen şapkalar onlara her daim parlaklık kazandırabilir. Temiz görünümlü şapkalar her zaman daha iyi bir izlenim bırakmaktadır. Kullanılan kumaşlar bu özellikleri taşımalıdır.

 Yaz aylarının canlı ve moda renkleri arasında yer alan sarı, mavi, kırmızı ve pembe şapka modasının da takip ettiği renkler haline gelmiştir. Özellikle kıyafetlerinizle renk açısından uyumlu hale getirmek için şapka kullanabilirsiniz. Şapkalar hem kadınların hem de erkeklerin sık kullandığı aksesuarlardır. Bu yüzden elinizin altındaki şapka çeşitliliği oldukça önemlidir.

 Baskılı şapkalar günümüzde oldukça tercih edilmektedir. Üzerine baskısı bulunan figürler farklılık göstermektedir. Bu figürler ünlü karakterler, tarihi semboller ve sanatsal çizgiler olabilmektedir. Üzerine baskı yapılan şapkaların çeşitliliği sonsuzdur denilebilir. 2018 yaz şapka trendinde özellikle yazı yansıtan hayvan baskıları çok tercih edilmektedir.

 Kot şapka modelleri yine yaz aylarında çok kullanılan kot pantolon ve kot şortlar ile gayet iyi bir şekilde kombin edilebilmektedir. Kot kumaş özelliği gereği yumuşaktır. Bu da daha rahat bir kullanıma olanak tanımaktadır. Kot şapka renkleri genelde mavi ve tonlarından oluşmaktadır. Dikiş baskılı kot şapka modelleri de oldukça trend şapka modelleri arasında yer almaktadır. Farklı şapka modellerine göz atmak şapka modelleri bakımından ufkunuzu genişletecektir. Belki de hiç aklınızda olmayan bir modeli veya figürü beğenip kendinize yakıştırabilirsiniz. Emin olmalısınız ki tarz şapka modelleri ile çevreniz tarafından da odak noktası haline geleceksiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.