2016 Sonbahar Kış Bere Modelleri

 

Sonbahar ve kış mevsiminin vazgeçilmez aksesuarlarından olan bereler bu yıl oldukça farklı tasarımlar ve farklı modeller ile sizler ile buluşuyor. Her tarza ve her yaşa hitap eden birbirinden farklı bere modelleri ile sizler de eğlenceli ve sıcacık bir kış mevsimi geçirebilirsiniz. 2016 sonbahar kış bere modelleri:

Saç Örgülü Salaş Bere

Hiçbir zaman modası geçmeyen ve kesinlikle el örgüsü olarak kolaylıkla yapılabilecek ve hazır olarak da bulabileceğiniz en moda bere modellerinden birisi de saç örgülü salaş bere modelleridir.

 

Her renk ve istediğiniz bollukta bulabileceğiniz saç örgüsü bere modeli ile sizler de bere modasını yakından takip edebilirsiniz.

-Kulaklıklı Bere Modeli

Bir dönemin efsanevi modasının geri dönmesi ile artık kış mevsiminde sokak stili içinde sıklıkla kulaklıklı bere modellerini de görebilirsiniz. Üstelik çiftler için uygun olan bu modellerde dilediğiniz  model ve renk seçimini de yapabilirsiniz.

sac-orgulu-bere-modeli

Baskılı Bere Çeşitleri

Baskılı ve yazılı tişörtlerden sonra belki de en çok tutan sokak modasından birisi de yazılı ve mesaj veren berelerin olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle sevdiğiniz ve dillerde slogan olan kelimelerin ve cümlelerin yazılı olduğu bereler ile sizler de bu yıl bere modasına ayak uydurabilirsiniz

kulakli-bere-modeli

-Neon Renkli Bereler

Özellikle neon renklerinin modasının hala sürdüğünü bilmelisiniz. Sizler de kıyafetlerinize renk katmak isterseniz neon renkli bereler ile sokak modasına ayak uydurabilir ve renkli bir gün geçirebilirsiniz.

neon-bere-modelleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.