2017 Eğlenceli Kışlık Bayan Şapkalar

 

Kış mevsiminin vazgeçilmez aksesuarlarından birisi de şapkalardır. Özellikle 2017 yılında şapka modasının biraz daha ön plana çıktığını görüyoruz. Birbirinden renkli ve farklı modellere sahip olan kışlık şapka modelleri ile siz de tarzınızı tamamlayan bir model tercih ederek kombinlerinizi şık şapkalar ile tamamlayabilirsiniz.

 

sapka

2017 Kışlık Bayan Şapka Trendleri

Örgü Bereler

Hiçbir zaman modası geçmeyen örgü bereler bu yıl da özellikle sokak modası içerisinde en öne çıkan parçalardan birisi. Üstelik örgü berelerde dikkat çeken ve öne çıkan en önemli detay ise kesinlikle salaş olmaları.

sapka2

 

Hatta evde kendiniz bile karışık ve renkli ipler ile birlikte oldukça sade ve salaş bir model bile örerek istediğiniz sokak modası tarzınızı kolaylıkla yansıtabilirsiniz. Örgü berelerde yine öne çıkan detaylardan birisi de bronş kullanılması. Çeşitli bronş çeşitleri ile siz de berenizi kolaylıkla süsleyebilirsiniz.

Fötr Şapkalar

Özellikle klasik giyim de kesinlikle en öne çıkan parçalardan biri fötr şapkalar. İş kıyafetinizde siz de fark yaratmak ve kış modasını giyiminize sonuna kadar yansıtmak isterseniz romantik görünüme sahip olan renkli fötr şapkaları tercih edebilirsiniz.

sapka3

Kesinlikle modanın en tamamlayıcı parçalarından birisi. Sadece klasik kıyafetleriniz ile değil sokak modasında tercih ettiğiniz kıyafetlerinizi de daha yumuşak ve romantik bir kombin haline getirmek için de fötr şapkaları tercih edebilirsiniz.

Kasket Bereler

Fransız beresi olarak da bilinen kasket bereler daha çok askeri tarz bir yapıya sahip olması ile biliniyor.Oldukça eski dönemlerden beri modası geçmeyen ve kullanılan bu zarif bereler bu yıl da sokak modasına imzasını atabilir.

kasket-bere

Kasket berelerin en büyük avantajı ise dilerseniz klasik ve şık modellerini bulabilmeniz dilerseniz de spor modellerini de tercih edebilmeniz. Kasket bereler stil sahibi kadınlar için de vazgeçilmez aksesuarlardan olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.