2017 Kışlık Erkek Şapka Modelleri

2017 Kışlık Erkek Şapka Modelleri

Erkek modasında son yıllarda oldukça hızlı bir yükseliş olduğunu görebiliyoruz. 2017 yılı kış mevsiminde de yine erkek giyim modası oldukça renkli ve dikkat çeken aksesuarlar ile göz alıcı… Özellikle 2017 kış mevsiminde erkek giyimde en çok öne çıkan parçalardan birisi de şapka modelleri. Severek kullanacağınız ve kesinlikle tek bir aksesuar ile tarzınızı ortaya koyacağınız bu şapka modellerini siz de çok seveceksiniz.

erkek-bere

2017 Kışlık Erkek Şapka Trendleri

Klasik Şapkalar

Gençliğin simgesi ve sokak modasının vazgeçilmelerinden olan klasik düz şapka modelleri kış mevsiminde de bu yıl oldukça öne çıkıyor. Tabi ki renk ve model olarak ve en önemlisi de kumaş yapısı olarak kış mevsimi için uygun olan modelleri seçmenizde fayda olacak.

 

klasik-sapka

Asi bir tarz tercih edenlerin de bu yıl yaramaz çocuklar gibi ters şapka takmaları gerektiğini de ayrıca belirtelim.

Fötr Şapka

Kadın şapkalarına oranla erkeklerde de bul yıl fötr şapkaların oldukça moda olduğunu söyleyebiliriz. Daha küçük ve daha sade modellerini günlük kıyafetleriniz ile bile kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Üstelik sokak modasında da klasik giyinmeyi seven erkekler için kesinlikle en doğru parçalardan birisi.

 

fotr-sapka

Kasketler

Kasketler kış için en ideal şapka modellerinden birisidir. Özellikle kışlık ve sıcacık kumaşlara sahip olan kasket modelleri iş adamlarının da klasik giyimde en çok tercih etiği en doğru aksesuarlardan birisi. Siz de kış için şapka kullanmayı seviyorsanız kesinlikle uygun bir atkı modeli ile birlikte kasket almayı ihmal etmeyin.

erkek-kasket-sapka

Bere

Klasik ve düz örgü bereler erkekler için kıyafetlerini tamamlayabilecekleri en kolay aksesuarlardan birisi. Dilediğiniz rengi seçerek hemen kıyafetlerinize bir renk katabilirsiniz. Yüz yapınız için en uygun bereyi seçmeniz doğru bir görünüm için de oldukça önemlidir.

erkek-sapka

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.