2018 de Şapkalar Uğur Getirecek

2018’de ŞAPKALAR UĞUR GETİRECEK

 

2018 yılı erken yaza girmiş gibi görünüyor. Temmuz ve Ağustos aylarının bunaltıcı havası iyice terletmeye başladı. Güneşli havaların gelmesiyle beraber şapka modası da hareketlendi. Plajların padişahı şapkalar 2018 yılında bir başka olacak gibi görünüyor. Trendleri ise yine ünlüler belirleyecek. Özellikle yaz aylarının vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alan şapkalar bu sene çok renkli olacak. Bu yazımızda sizlere 2018 yılında trend olabilecek şapka modellerinden bahsedeceğiz.

Şapkalar genellikle erkekler tarafından kullanılsa da kadınlar için de çeşitliliği oldukça fazladır. Şapka sektöründe modellerin artması ile beraber neredeyse her kıyafete göre bir şapka bulmak mümkündür. Şapkalar kumaş cinslerine göre farklılık göstermektedir.  Yaz aylarında daha çok hava geçiren ve esnek kumaşlar tercih edilmektedir. Böylece rahatlık ön plana çıkmaktadır. Bu tabire uyan kot kumaşından yapılan şapkalar 2018 yılında oldukça trend olacağa benziyor. Kot kumaşından yapılan ve mavi tonlarında üretilen şapkalar birçok kıyafet ile de kombin olabilme özelliğine sahip.

2018 yaz aylarına damgasını vuracak başka bir şapka çeşidi ise baskılı şapkalar. Baskılı şapkalar olarak tabir edilen şapkaların üzerine belirli figürler yapılmaktadır. Figürler özel baskı yöntemi ile şapkaya sabitlenmektedir. Figürler çeşitlilik gösterebilmektedir. Bu yüzden hayalinizdeki bir figürü şapkanızda bulmanız oldukça mümkün. Hayvan figürleri, sanatsal figürler, özel günler, ünlü kişiler ve nicesi baskılı şapkalarda mevcuttur.

Diğer bir trend ise çok renkli şapkalar. Şapkalar artık tek renkli olmak yerine çok renkli üretilebilmektedir. Böylece birbiri ile uyumlu tonlarda şapkalar ortaya çıkabilmektedir. Hatta bazı modeller öyle marjinaldir ki birbirine zıt renklerde bile olabilir. Buradaki önemli nokta şapkaları diğer aksesuarlar ile kombinleyebilmektir. Örneğin bir çanta ile şapka veya bir ayakkabı ile çanta kombini yapmak mümkündür. Ya da elbiseniz ile uyumlu bir şapka da tercih edebilirsiniz.

Hayalinizdeki şapkayı arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sitemizdeki yüzlerce model arasından size en uygun şapkayı bulmanız an meselesi. Güvenli ödeme yöntemleri ile şapkanız günler içerisinde kargo ile teslim edilmektedir. Dilediğiniz şapkayı bulmak için şimdi ürünlerimizi incelemeye ne dersiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.