2018 Yılının En Trend Şapka Modelleri

 

2017-2018 kreasyonun da şapkalar genelde elyaftır, şapkalar her ne kadar bizi güneşten koruma amacı taşısa da her hangi bir kıyafetle bütünleştiğinde mükemmel bir görünüm sağlar. Tüm şapka modelleri aynı işlevselliği içerse de kişilerin beğenisine ve zevkine göre farklılık gösterir. Şapka modelleri kasket şeklinde veya kep şeklinde ki tarzıyla oldukça fazla tercih ediliyor.

Altın hasır güneş şapkaları, yaz aylarında sizleri güneşten koruyacak şapkalar tercih edilmektedir. Bu durumda sizlere gerekli olan hem güneşin zararlı uv ışınlarından korunmak hem de şık görünmek olacaktır. Bu yazın trendi olan altın hasırlı şapkalar sizi sıcak yaz günlerinde hem sıcaktan koruyacak hem de şık görünmenizi sağlayacaktır. Şık olmasının yanında ekonomik bu şapkanın terlemeyi önleyici özelliği de bulunmaktadır.

2018 Şapka Modelleri Hangi Kıyafetlerle Uygun Olarak Tasarlandı?

2018 şapka modelleri özelliklerinden biri de kıyafet türlerine uygun olarak tasarlanmasıdır. Mesela, 2018 altın hasır şapka modeli keten pantolon üzerine takılabilirken, kovboy şapka modeli kot pantolon üzerine kombin edilebilmektedir. Ayrıca bu yeni moda şapkalar oldukça hafif bir yapıya sahiptir.

Kovboy şapkası, şık ev estetikli bir tasarıma sahiptir. Hafif bir yapıya sahip olması ve ekonomik olması nedeni ile güneş ışınlarının koruyucu bir özelliği bulunan kovboy şapka yoğun ilgi görmeyi başarmıştır.

2018 Şapka Modelleri Hangi Yaş Aralığına Uygundur?

2018 şapka modellerini her yaştan bayanlar gönül rahatlığı içerisinde kullanabilir. Belli bir yaş aralığı için tasarlanmamıştır. Bu şapka modelleri ayrıca kaliteli kumaş yapısı ile de uzun dönem kalitesini korumaktadır.

Klasik model şapkalarda bu yıl ve önümüzdeki yıl oldukça fazla tercih edilecek. Klasik modellere uygulanan tasarımlar da hareketli detaylar, renkler modern ve klasik bir görünüm ortaya çıkartıyor.  Özellikle son yıllarda işleme, aksesuar ve taşlarla süslenmiş şapkalar bayanların en çok tercih ettiği modellerdir. Sade ve baskılı kasketler de her yaştaki erkekler tarafından çok tercih ediliyor. Görsel açıdan kıyafetlerle uyumlu olan şapkalar kişilerin tarzını yansıtmada oldukça etkili ve herkes için özgün, şık ve kaliteli model seçenekleri oluşturuyor.

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.