2017 Erkek Ve Kadın Şapka Trendi

2017 Erkek Ve Kadın Şapka Trendi

Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte en büyük derdimizden birisi de dondurucu soğuklardan korunmak.Bunun için genellikle kış mevsiminde hem soğuktan korunmak hem de şık olmak isteriz. Kıyafetlerimizi de genellikle bu yönde seçeriz. Kış denildiğinde akla ilk gelen ürünlerden birisi de şapkalardır. Siz de hem kıyafetlerimi şık bir şekilde tamamlayabileceğim hem de soğuklardan korunabileceğim şapkalar neler diye merak ediyorsanız sizler için listemize göz atabilirsiniz.

 

Örgü Bere Şapkalar

El örgüsünün yerini hiçbir şey tutmuyor. Hem istediğiniz modelde hem de istediğiniz kalınlıkta örebileceğiniz bu bereler kesinlikle bu kış mevsiminin vazgeçilmez moda ürünlerinden birisi. Üstelik şıklık ve her zaman zarafetin bekçisi olan kadınlar için de oldukça şık el örgüsü bere şapka tasarımları sizleri bekliyor. Üstelik evinizde de kolaylıkla yapabileceğiniz bu el örgüsü bereleri dilediğiniz gibi de süsleyerek istediğiniz forma kavuşturabilirsiniz.

Spor Kışlık Şapkalar

Spor şapkalar özellikle günlük kıyafetleriniz ile kolaylıkla uyum yakalamaya müsait bir forma sahip oldukları için yaz ve kış mevsimlerinde her zaman en çok tercih edilen ürünler içinde yer almaktadır. Ancak kış için siz de vazgeçemediğiniz spor şapkalardan takmak istiyorsanız biraz daha kışlık kumaşa sahip olan modelleri tercih edebilirsiniz.

 

Kürklü Kabarık Şapkalar

Hem erkeklerin hem de kadınların bu yıl severek kullanacağı en önemli kış parçalarından birisi de kürklü ve oldukça kabarık olan şapkalar. Siz de marjinal olan tarzınızı her zaman göz önünde tutmayı seviyorsanız kesinlikle kürklü şapkalardan satın almalısınız. Severek kullanacağınız kürklü şapkalarda dilediğiniz modeli tercih edebilirsiniz.

Ponponlu Klasik Bereler

Hem erkeklerde hem de kadınlarda yine sevimli bir şapka modeli olan ponponlu şapkaları bu kış sıklıkla görebilirsiniz. Dilerseniz elde ördüğünüz berelerinizi bu şekilde süsleyerek siz de ponponlu bere modasına ayak uydurabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.