2017 Şapka ve Bere Modası

2017 Şapka Modası

Kıyafetlerinizi bin bir özen ile seçiyor ve her zaman şık görünmek için kombinlerinizi hazırlamak için belki de saatler harcıyorsunuz.

 

Ama hazırlamış olduğunuz kombinlerinizde çanta veya gözlük dışında kışın en çok tercih ettiğiniz aksesuarlınızı da unutmuyorsunuz.

 

ŞapkalarŞapka seçimi kesinlikle yüz şeklinize göre ve sürekli giyinmeyi tercih ettiğiniz kıyafetlerinizin tarzına göre bir uyum içinde olmalıdır. Aslında bu yıl şapkaların biraz da zıtlık ve salaş bir görünüm sunduğunu da sizlere söylemek isteriz. İşte sizlere önerebileceğimiz 2017 yılının en moda şapka modelleri:

Kedi Kulaklı Bereler

Sadelikten yana olanların ancak her zaman tarzlarını ve farklılıklarını yansıtmak isteyenlerin kesinlikle nokta atışı yaparcasına sevecekleri şapka modellerinden birisi de kedi kulaklı bereler… Kesinlikle çok şık duruyor ve doğru bir kombin içinde kullanırsanız siz de şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Deri bir ceket ile günlük kombinlerinizde kolaylıkla kullanabileceğiniz kedi kulaklı bereler bu yılın en moda şapka modellerinden birisi…

 

Fötr Şapkalar

Tarzınızı ortaya çıkarmak için tercih edebileceğiniz en güzel şapka modellerinden birisi de fötr şapkalar… Artık klasik giyimde değil sokak modası içinde de fötr şapkalar oldukça sık kullanılabilmektedir. Dilediğiniz renk ve ebatta tercih edebileceğiniz bu şapkalar ile siz de kış modasına tarzınızı ortaya çıkartabilirsiniz. Ancak fötr şapka tercih ederken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ise kısa boylu iseniz ve biraz da kilo probleminiz var ise kesinlikle geniş kenarlı olan ve çok büyük olan fötr şapkalardan uzak durmanız…

Fransız Bereler

Yuvarlak gözlükleriniz ile kullanacağınız Fransız bereler kesinlikle sizde de çok farklı bir hava yaratacak. Kendinizi çok ünlü bir ressam havasında hissedeceğiniz Fransız bereler ile özellikle elbiselerinizi şık bir şekilde kombin yapabilirsiniz.Üstelik dileğiniz model ve renkte seçim yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.