2017 Tüylü Şapkalar

2017  Tüylü Şapkalar

Kadınların, erkeklerin ve çocukların soğuk ya da sıcaktan korunmak için giymiş oldukları şapkalar çeşitli malzemelerle, değişik desenler ve şekillerde olan, kıyafetlerimizi tamamlayan bir aksesuardır. Uzun zamandır moda olan tüylü şapkalar oldukça dikkat çekiyor. Ünlü aktörlerimizin bile sıklıkla kullandıkları tüylü şapkalar oldukça şık ve zarif bir görüntü veriyor. Ayrıca tüylü şapkalar şıklığın, zarifliğin yanında bir zenginlik görüntüsü veren  özel şapkalardır.

 

Tüylü şapkaların bir çok çeşidini istediğiniz kıyafetlerle kombinleyebilirsiniz. Örneğin ; tüylü aksesuarlar seviyorsunuz ama sadelikten yanaysanız örme bere ponpon tüylü berelerle kombin yapabilirsiniz. Ya da örme bere yerine ponpon tüylü kepler de kullanabilirsiniz. Çeşitleri saymakla bitmeyecek kadar çok olan tüylü şapkalar her yaşa ve her zevke hitap edecek parçalar bulabilirsiniz.

 

Şapka, yaz ve kış bizlerin imdadına koşan çok güzel bir aksesuardır. Ayrıca özel bir davete giderken bize modern bir hava veren bir aksesuar ya da saçlarımızı saklamak için ihtiyaç duyduğumuz bir sığınakta olabiliyor. Kullanmak isteyeceğimiz tüylü şapkalar her türlü modeller de mevcuttur.  Özellikle avcıların ve balıkçıların çok kullandıkları kulaklı tüylü şapkalar kış için vazgeçilmezleridir. Kayakçı model şapkalar da sizlerin ayrı bir stil sahibi olmanızı sağlar. Özel günler de aksesuar olarak kullanılan disket şapka  tarzı ya da minik şapkaların kenarlarının da bulunan tüy detaylı şapkalarda şıklığınıza ayrı bir şıklık katacaktır. Her model ve her türde bulabileceğiniz tüylü şapkalar bu sezon büyük bir ses getirecektir.

 

 

Tüylü deri şapkalar, ponpon tüylü bereler, kepler, içi tüylü şapkalar, tüy detaylı hoter şapkalar, tüylü pilot şapkaları her renke ve her modeldeki tüylü şapkalar sizleri bu kış cezbedecektir.  Bizi her türlü hava şartlarından korur hasta olmamızı engeller. Özellikle kış aylarında değişen soğuk hava ve girdiğimiz sıcak ortamlar saçlarımızı yıpratır ve yanında saç derimizin kan dolaşımını engelleyerek saç derimizde kuruma, yıpranma ve kepeklenme yapar. Dolayısıyla kış mevsimin de şapka kullanmak kıyafet tamamlayıcı aksesuarın yanında bizim sağlık açımızdan da çok değerlidir. Her kıyafetle uyum sağlayacak bu tüylü şapkaları sizler de gar dolabınız da bulundurmayı unutmayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.