2018 İlkbahar ve Yazın En Gözde Şapka Modelleri

2018 İlkbahar ve Yazın En Gözde Şapka Modelleri

2018 ilkbahar ve yaz ayları için çoğu tasarımcı birbirinden çarpıcı ve güzel farklı türlerde şapka tendlerini tasarladılar. Şapkalar önemli özellikleri ve farklı tasarımları ile sizlere şık kombinler sunacaktır. Bizleri güneşten korumak için yardımcı olurken şık tasarımları ile de görselliğimize büyük katkıda bulunacaktır. Şapka hem yaz ayları için önemli bir aksesuar hem de herhangi bir kıyafet için mükemmel bir ektir.

Spor tarzı şapkalar ön plandayken hafta sonları dışarı çıkmak için ve özel tatiller için tasarlanmış çeşitli türde şapkalar dikkat çekiyor. Her ne olursa olsun sıcak aylar için şapkalar size ister istemez kalkan olacaktır.

Yazın aylarının En Gözde Şapkaları

2018 yılının yaz şapka modellerine baktığımızda havuz şapkalar öne çıkmaktadır. Yaz günlerinde havuz ve denizde şapka ihtiyacı daha fazla oluyor. Bunun içinde havuz şapkaları tasarlanmıştır. Başa yapışan retro etkisi ile süslenmiş modellerdir. Rengârenk taş ve mücevherlerle işlenmiş birbirinden güzel şapkalar oluşturulmuştur. Su içinde kullanılma özelliği olan ve kulakları kapatma özelliği olan şapkalar tasarlanmıştır. Yazın havuzda ve denizde bu tür şapkaları rahatlıkla kullanabilirsiniz.

2018 bahar aylarında çok iddialı ve ironik görünmek istiyorsanız kovboy stili şapka tam size göredir. Beyaz, pembe, mavi gibi renklerle tasarlanması yaza ve bahara uygun olduğunu gösterir.Bu yıl yeni sezonda beysbolcu şapkası çok moda olacak. Bu şapkalar deriden, birçok pul işlemeli ve altın kabartılı bir şekilde tasarlanmıştır. Böylelikle de oldukça şık bir gürünüm sergilemektedir.

Farklı Amaçlarda Kullanılan Trend Şapkalar

Bere Tarzı Şapka, oldukça şık ve eşsiz şapka türlerinden bir tanesidir. Göz alıcı çiçek tasarımları ve mücevher işlenmiş bereler çok iddialı şapka türlerindendir.

Üzücü bahar zamanında cenazelerde kullanılabilecek bir tasarımdır. Tül peçe ile yüz ifadesi gizlenir. Peçeler bordo rengi ruj ile bütünleştirilmiştir. Çeşitli ünlü markalarda tüllü şapka modelini görebilirsiniz.

Güneşin zararlı ışınlarından korunmak için yüzümüzü siper şeklinde koruyan şapka tarzıdır.  Bu yıl fazlasıyla görebileceğimiz şapka türlerindendir. Yüzü koruma amacı düşünülmüştür. Bu şapka modelinin süet modeli de vardır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.